tisdag 1 december 2009

Fest med Asterix och Obelix Torsdag den 3 december klockan 21.00Redan när herr Skriftställare präntar rubriken för detta blockinlägg anar han det tvivel som mer realistisk läsare kan hysa. Inte kan man väl ha fest med seriefigurer hörs tvivelropen skalla. Invändningar om riktigheten i rubriken studsar mellan väggarna.
Herr Skriftställare känner sig därför manad att lämna galleritunet och förberedelser för julmarknad, luta fisk,pressa sylta, stoppa korv och aadra mer till säsongen hörande göromål.
Jo det är möjligt, vännen Cafeägarinnan Annabella har samlat ett team runt sig för att ge en illusion av en gallisk by. Där ska du kunna känna doften av helstekt vildsvin, möta några kända figurer från seriens värld. Tror minsann att självaste Mirakulix har blandat decemberglöggen. Så skulle ni uträtta stordåd efter ha druckit hans brygd, vet att det vara blott några timmar.
Tillfälligt har Trubadurix fått veckla in sig i snören och blivit upphängd i närmsta träd, munkavlad och allt. Detta för att han inte skall störa Bara Jonsons framträdande klockan 21.oo. Se där en riktig trubadur, som inte ger munkavelönskningar hor åhörarna. Ett kärt besök av en duktig musikant i den galliska byn.
Skivsnurrarherren Ikaros kommer också se till att inte bara trolldrýck bidrar till glada stordåd på dansutrymmet, utan även en väl mixad och njutbar låtlista.
Så se till att torsdagskvällen den 3 december är fri och packa ränslen med galliska kläder, romarkläder eller vikingakläder och festa med Asterix, Obelix, Idefix..eller med vilken ,,,ix, som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar