torsdag 24 december 2009

Alternativ jul i AB's 50-talscafé


Redan före klockan 8 igår kväll började folk strömma till. De deltog med liv och lust i rimmande och hlada tillrop. Bänkade runt ett delikat julbord rimmades det för finnande livet.
Om något går snett
så får du en bio- auto-reamotor!

Nåja rim och rim, tyckte skriftställaren, men klurigt var det! Närvarande personer visade att rimkonsten på intet vis gått förlorad i den virtiuella världen.

Vid nio äntrade Wildstar Writer scenen och och till de dansandes förtjusning, tog hans sånginventarier inte slut efter en timma, utan fortsatte ytterligare en timme. Det var full fart redan från början, dansen runt granen med alla klapparna, fortsate runt å runt. Att dansa i cirkel ända sättet komma framåt tycktes de närvarande dansanta uttrycka.
Mycket folk strömmade igenom julfestplatsen, så fint och smmakfullt layoutat av Annabella sjäälv. Som mest var vi runt 30 personer samtidigt och nära 50 persomer gästade julfirandet denna kväll. Här fanns representanter inte bara för sverige, utan också från andra länder runt vår glob. Skriftställaren noterade att tre ladies från västra grannlandet gästade oss och njöt i fulla drag, trots att ingen lusekofte eller lovikavante syntes.
Övertomtenissan, högt ärade Tina, sågs med en jättelik väska fylld med julhälsningar, yster dansande och spridande gemyt runt sig. Även sedan länge saknade medavatarer dör upp och hälsades med glada tillrop.
Klockan elva på kvällen så äntrade överskivsnurraren Ikaros scenen och fortsatten föra de närvarande in i julaftonsmorgonen. Efter midnatt behagade dock Herr Skriftställares internetuppkoppling att fungera. Med buller och bång och något som liknade en julhälsning på något glömtspråk, kastades skriftställaren in i den verkliga nattens mörker.
Vilken tur att julfirandet fortsätter i dagarna fem och med hopp om att SL's servrar ska accepta skriftställarens anmdan om återinträde ses vi på AB's café även kommande dagar!
God Jul på er alla kära läsare!

2 kommentarer:

  1. GOD JUL och det e så roligt att ha Alternativa julen med dig. Bra samarbete tack för en underbar Julafton. Morgonen som var så dyster och kvällen som blev så lyckad. Tack Tour. ses imöra :-)

    SvaraRadera