tisdag 8 december 2009

Ojdå


Herr Skriftställare satt på tidagseftermiddagen och slötittade på något eftermiddagsprogram i teve. Lunchen något försenad var inmundigad och ögonlocken kändes lagom tunga. Den ludne pockade på promenad. Pockar den ludne så lyder Skriftställaren. Så är det bara, ingen vill ju en hundolycka ska hända i det propra lilla hem, som de flesta har.
På vägen ut mötte de två den lätt rödhårige Sten-Anders, som knäckte extra som telegrambud.
Han överlämnade ett telegram, som förkunnade att Skriftställaren natten till tisdagen haft sin femtusende bloggbesökare. Detta gladde Skriftställaren så till den grad m att den ludne fick en medtävlare u svansviftning. Nu vet Skriftställaren att detta antal i andras ögon är som en fjärt i rymden.Andras tyckande grumlar dock inte Skriftställarens firande med julmust och pepparkakor.
När han dessutom på annan sida på nätet får läsa att han bland 14000 svenska bloggare anses var bland de 30 % mest betydelsefulla bloggarna, så öppnar han en julmust till.
Nåja skriftställaren är väl medveten om att alla mätmetoder har sina brister och tar det för vad det är. Inget mätsystem är bättre än det kan manipuleras!
... men en anledning till en tredje julmust är det väl ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar