måndag 7 december 2009

Ettåring firades.... Lucia utsågs


Ormdricka Nattklubb firades med buller å bång igår kväll. Vampi med crew har på denna korta tid lyckats etablera ett välbesökt ställe i SL. Många är de teman, artister och gäster som passerat förbi. Ingen har gått därifrån oberörd.
Igår kväll besökte Herr Skriftställare Ormdricka , trots han stod i slutet av alla förberedelser inför starten av julklappsjakt och julbodspåfyllning. Även om besöket blev kortare än han planerat, så fick han tillfälle ruska på sin kropp i sällskap med övriga ettårsgratulanter.

Allas vår PG Bergman syntes bland gästerna och fick tillfälle att kungöra vem årets Lucia i SL blev.
Wizanna Hax var den som de röstande bäst tycktes skulle passa. Inte bara för sin skönhet, utan juryn fann henne också representativoch hjälpsam mot medavatarer. Precis som en Lucia ska vara.

Wizanna, som var närvarande bland de dansande tackade för för förtroendet och började genast fundera på hårfärg. Övriga gäster försökrade henne om att hon var så bra, precis som hon är.
Ser man Wizanna så är det lätt föreställa sig , att 300-talets Lucia kunde se ut så.

Att kvällen på ormdricka fortsatte i uppsluppet firande är Herr Skriftställare säker på. Han fann det dock tvunget att i förtid lämna ettårsfirandet, då verklighetens ludne sambo pockade på kvällspromenad.

Stort välförtjänt grattis till Ormdrickas alla medarbetare, som så gör söndagkvällarna till festkvällar i Second Life!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar