söndag 20 december 2009

Färgsprakande Fest Firade Triss i DamerHerr Skriftställare begav sig igårtkväll till et rezzparty för tre damer, Josina, Medora och Debbie.
Mestadels funkig musik inramade festivitas. Solodansande skriftställaler saknade sekondärt sällskap. Men från verklighetens lutfiskorgoier anslöt snart såväl Second som Blanche och festen kunde verkligen börja... med en krasch för skriftställarens del.
Ut med en faslig fart förnedrad av färgsprakande färgpartiklar.


Skriftställaren kämpade sig tillbaka till festplats och kunde återigen njuta av värmande färger.
De närvarande öster gratulutioner over de tre damerna, som på anmodan också dansade på scenen, även om Debbie inte syntes på skriftställaren av lagg infekterade internetuppkoppling.
Att många av de närvarande tillhörde de som finner glädje i kreativt färgpartikelskapande påverkade skriftställarens upplevelese, då hans dator inte riktigt förmådde återge all färgprakt. Självupptagna provocerande dansgäster gjorde vad de kunde för att få ett eget utrymme. Gästande låtspelare var mer intresserad tala om sig själva och hur kreativa de var än, med undantag, spela dansant musik. Men man får ta det onda med det goda och konstatera att de rezzdagsfirande damerna fick en färgsprakande fest som i huvudsak var både rolig och trivsam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar