torsdag 3 december 2009

Bara timmar kvar, sen....


... kommer den lilla gallerbyn i cafeägarinnan Annabellas park, att fyllas av festlystna avatarer från runt om i världen. Herr Skriftställare gjorde , van från besök på julmarknaden, att tjuvkika på vad som kommer möta festdeltagarna.

Det ser ut att kunna bli en en fest med trevlig inramning. Bara Jonson kommer att känna sig hemma på scen, då han börjar sjunga spelar klockan 21.00! Såg att Trubadurix lagt beslag på en plats nära scenen redan nu. Vet inte om det är för att tror han ska lära sig någor, vilket han borde göra, eller om han har planer på något trubadurfuffens.Den som besöker får se!!
Efter Baras framträdande kommer stenkakorna i äkta bautasten att snurras av Herr Skivsnurraren Ikaros själv! Den mer eller mindre garanterar en fortsatt fest med gallerklackarna i taket.
Vid den stora grytan såg Herr Skriftställare en sjäggig vitklädd man ivrigt röra idrycken under uttalande av magiska ord och formeler. Nu vet vi vad hemligheten äri Skriftställaren såg nog flaskan med björnbärslikör, som druiden tömde i grytan.
Ute på fjärden syntes piraterna hotfullt närma sig och ett krigsskepp, fylld med kängtan att en gpng för alla göra upp med de bångstyriga gallerna. Skriftställaren tror nog, att var och en måste närvara för att själva vara en del ad denna historiska kväll. Det är nu det galler, som en fnissande Skriftställare uttryckte sig!

1 kommentar:

  1. Tack Obelix för all hjälp att få till stånd detta event. Och roligt blev det. Tusen tack nu är det bara städning kvar.. känns depp att riva allt :-)

    SvaraRadera