torsdag 10 december 2009

Se vad en bloggartikel kan ställa till med

Skriftställaren satt som vanligt på eftermiddagarna i december framför brasan med en kopp kaffe i handen. Med jämna mellanrum läppjade han förstrött och lär sitt inre värmas av den dryck, sim i mer än 100 år berett svenskar sådan tröst!
Den skrivaridyll m som läsarna ser framför sig, om blott en knivsudd fantasi nyttjas, blev hastigt en enda röra av utspillt kaffe och krossade pepparkakor. Glömdes det bort, att nämna ett fat med nygräddade pepparkakor på bordet till vänster om skriftställarens brasfåtölj. så är det korrigerat härmed.
Vadan detta plötsliga kaos? Vad i all världen kan ha fått Skriftställaren reagera så kaotiskt?
På hans laptop dök en skrivelse från en tjänsteman i en svensk kommun upp, där denne vädjar om arbetsro, och att medborgare hänvisas till en virtuell mötesplats kallad second life, i det fall de önskade tala med företrädare för åsyftad kommun. För nu skulle man ägna 3 månader åt att göra det som inte gjort under drygt ett halvår. Tydligen hade man insett att man inte nått ända fram och därför ge projektet ännu en liten tid!
Herr Skriftställare, som sett lyckat projekt om att skapa virtuella medborgarkontor, inte minst i england, hoppas att det nu tas fram en tydlig projektplan, med tydliga delmål och avstämningspunkter, så att den andra villan inte blir värre än den första!

Resten av torsdagen ägnade Skriftställaren åt att rengöra golv och textilier från kaffe och pepparkakssörja grunnande på vilken sörja som är värst!

2 kommentarer:

  1. LOL gillar ditt sätt att välja orden:)
    kudos:) Tour

    SvaraRadera
  2. Hihih ja men stackars dig!! Hoppas det blev rent o fint =)

    SvaraRadera