onsdag 17 juni 2009

Dagen efter imorgon blir det Midsommarfirande vid Second House

Midsommarafton förväntas bjuda på ostadigt väder och kyligare än normalt. Genomsnittstemperaturen vid Stockholms horisont brukar ligga runt 20 grader. Till denna midsommar ska vi vara glada om det blir mer än 16 grader, förmedlar väderkunnige meteorlogen Dugga Regn.
Men förtvivla icke festtörstande , soldyrkande skara. Det finns ljuspunkter! Alla ni som vill uppleva en kylslagen om än midsommarafton med viss sol, bör bege er till ostkusten eller Skåne.
Det finns dock ett säkrare tips, som ingen daglig avvisa i pappersformat informerat om. Bege er till Second House i Second Life. Där är det garanterat solvarmt och myggfritt. Arbetet har pågått en längre tid med att förbereda allt under den paranta Tina (Petgirl) Bergmans ledning. Där kommer det att bli artistuppträdande och midsommardans. En kväll ingen , vid sunda vätskor, vill missa!
När kommer detta äga rum?
- På midsommarafton kockan 22.00. Sedan håller vi på till sena kvällen, hela natten och till solljusetvälkomnar oss till en ny dag!
- Mellan 22.00 och 23.00 kommer Ikaros, känd DJ från bl a Raj Raj on tour och Måndagsbörsen, att direkt höja stämningen!
- 23.00 till 23.30 kommer den välkände och omtyckte Bara att spela och sjunga. Bara är någit av en tradition vid festivitas vid Second Hous, då han varit med och deltagit flera gånger, bl a vid nationaldagsfirandet.

23.3o - 24.00 kommer Noma Falta att ge midsommarfirandet en internationell prägel. Passar ju bra i det alltmer tvärkulturella Sverige. Noma Falta är en klassiskt skolad musiker. En framgpnsrik karriär hon lämnade för sin kärlek till blues och soulfylld rock! En världomspännande karriär hindrar henne inte från att spela och sjunga för oss I SL. Djupt rotad i gospeloch soulmusiken kommer hon ge oss en minnesvärd stund, när midsommaraftonen omfamnar midsommardagen!
Efter midnatt kommer JesperPrinx att vara dj och lotsa oss fram till soluppgången och kanske ända till det är dags för frukost!

Så alla är varm välkomna, häsar Tina Bergman, till SVENSKA AMBASSADEN (Second House of Sweden)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar