lördag 13 juni 2009

Fredagsparty på Fride Club and Lounge


Efter samtal med en gäst i galleriet, beslutade herr Skriftställaren att det var dags åka och träffa lite vänner innan fredagskvällen övergått i Lördag. Festen hade redan börjat, när skriftställaren anlände! Tog ibland lite tid innan de nyanlände gästerna hittat den leopardmönstrade dansanimationsförmedlaren.
Den charmanta värdinnan och klubbägaren Midnattsdotter Fride lyckas alltid skapa en familjär feststämning med sina arrangemang. Trots sina värdinneplikter, så lyckades herr skriftställaren fånga henne i iflykten, då hon gav sig hän till herr skivsnurraren Boogies rytmiska låtmix. Även Boogie med parant hustru rycktes hän och släppte loss på dansgolvet.
Det var klassiska danslåtar, såväl svenska som av icje-svenskt yrsprung fråm de sista 30 åren som e församlade kunde röra sina avatarer till. Glada tillrop om just denna kåt var deras favoritlåt, visar att Boogie lyckats väl i sitt skivval. Klart en del var säkert önskelåtar från någon i den dansanta skaran.
Ännu en rytmisk fredagskväll hos Fride Club and Lounge var till ända och herr skriftställaren årervände med ett förnöjsamt leende till sin sovplats. Han noterar att hab varit finkänslig nog att utelämna scoopet om den välbekannta sl-medborgarens dnas i champagneglaset. Nåväl kom nästa gång det är fest hos Midnattsdotter, så kanske du får se själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar