fredag 26 juni 2009

Utflykter i Second Life



DaVinci Gardens

Herr Skriftställare begav sig häromdagen ut på vift i den stora vida SL-världen. Fascinerades av namnet DaVinci Garden. Nyfiken, som han är av naturen, begav sig han dit medelst bevingade TP-sandaler.
En fascinerande syn. Disneyslottslikande byggnader. Nästande förväntade en sovande törnrosa, en syende Askunge i nästa rum! Gångstigarar att bevandra och förvänta sig nya uppleveleser bak nästa knut. Här fanns en borgård med de senaste danserna något oväntat, men de fanns! En annan gård huserade den nästan obligatoriska kommersiella marknadsplatsen. Men det fanns också mer romantiska platser att besöka, fantasieggande platser.Eller varför inte ta en rundtur i den daVincidesignade luftfarkosten! Gör ett besok själv och upptäck!

ERROR

En helt annan vy mötte herr Skriftställare då han begav sig till Error. Bara att namnge en plats så, var nog för att locka herr Skriftställare dit. Återigen fick de, nu ganska nötta, TP-sandalerna träda i tjänst. Kargheten, de avskalade av miljöförstöring(?) träden, de ensamma svarta molntussarna gjorde att ett krypande obehag bemäktigade sig herr Skriftställare. Han fann en nästa färdigbyggd eller en nästan färdigrivet utedass i ena ändan av ön. Vandrade genom den dystra döda skogen av svarta träd och nådde en mystik borgliknande byggnad i andra ändan av ön. Uti det fall man drabbats av magåkomma, blev det ett evigt rännande. Bli magsjuk här och du kommer i form för att springa maraton!
Andra besökare utbrast på sitt hemlands tungomål "Creepy"! Herr Skriftsällare är beredd hålla med. Kargheten, frånvaron färgsprakande detaljer, har också sin egen speciella skönhet. Ett besök kan rekomenderas för att få en motvikt till det glättiga livet i Second life!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar