söndag 21 juni 2009

..och det var den andra dagen i Midsommartid

Ännu med midsommaraftonens yra i ben och tanke församlades en mångfald av SL-nyttjare hos Midnattsdotter Fride på hennes club. Högtalarna förmedlade svensk sommarmusik i så väl ny som gammal tappning! Det välkända midsommardjuret, utansåväl ögon,öron som svans lyste med sin frånvaro. Nu gjorde detta inget då de närvarande i luftiga danssprång var nog så typiskt för svensk midsommaryra. Pneumatiska volter företogs, men även mer jordbundna dnassteg idkades. Glad midsommar förmedlades på flertalet språk och hjälpligen översattes till begriplig svenska av någon för mig osynlig tolkmaskin!
Att Midnattsdotter luckats skap en familjär och välkomnande stämning på sin klubb är oomtvistligt. Detta är utan tvivel ett ställe än ffler skulle besöka. Laggen var lika frånvarande som inande mygg. Inna Herr Skriftställaren skulle vidare för att besöka annan tillställning, förundrades han åter över den mysstämning som inneslöt de närvarande .
Tack Midnatssdotter Fride för att du med denna förlustelse gjorde Midsommardagens kväll soligare än verklighetens midsommarväder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar