torsdag 11 juni 2009

Pneumatisk strängaspelare


På gamla dansbanan i Malmö fyllde igårkväll Miky Andretti luften med pneumatiska drömska gitarrtoner. Tekniskt balanserat och med en sonor stämma fick herr gitarristen de församlade att jubla. Endast ett fåtal lyckades motstå de magiska tonerna och föredrog att i stum beundran bara stå still och njuta.


Det arrangerande paret Annabella och Danny lyckades att mellan hjärtliga välkomstrop också ta ut svängarna i en välkoreograferad svängom.

Herr Skriftställaren själv hade lyckats att i ett alltför ostrukturerat inventarie hittat en latinsk salsarockanimation som han ihärdigt provade! Det fick väl så där, men den glada stämningen översåg säker med de orytmiska och något stela rörelserna.

Det är behagligt att kunna uppleva en försommarkväll utan verklighetens irriterande höstrusk. Inga inande myggor eller brummande humlor syntes till eller besvärade dem dansande konsertpubliken.

Även efter det att Miky avslutad sitt bejublade framträdande fortsatte dansen till lång efter midnatt! Då hade herr Skriftställaren dock lämnat förlustelserna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar