onsdag 10 juni 2009

Roslagen gästades av Wildstar

I går lkväll begav sig Herr Skriftställare i det charmerande sällskapet av Second Renoir ut i den fuktiga men smävarma roslagskvällen. Redan vid ankomsten möttes vi av herr sångarens sonora stämma. Feststämningen som Wildstars närvarande musik bjöd upp till bejakades av den månghövdade skaran, som samlats för att lyssna!
Det inte bara hurrades och klappades händer, flertalet av de föärsamlade dansade också, men varandra, ensamma eller med allihop! Själv fick herr Skriftställaren tillfälle att dansa med hjärtats val den underbara Second Renoir.

Roslagsfurorna ackompanjerade musikem med rytmiskt sus. Tärnor och måsar gav himmelskt bifall med sina specialla ljud. Att tärnor gör detär till viss del förvånande. Men måsarna är ju musikalisa fåglar, då de ju är en Mozart [må:sart].
Herr Skiftställaren beklagar sib över att el computador är något äldersstigen, även om grafikkortet nyligen blivit som nytt genom transplantation, så alla de specialeffekter som övriga bjöds på blev honom ej förunnat att se. Lycklig den som ej bara såg gråvättar! Lycklig den som har en duktig bildgörare som partner!

Det var en sammantaget en underbar kväll med livsbejakande musik i Bailarin och Efemons Roslagen All heder år dem, som på kort tid lyckats ge svanskar och även andra ett sommarviste att samlas i och ungås i.
Bilderna till denna artikel är tagna av Second Renoir!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar