söndag 21 juni 2009

Snöpligt slut på dagen

Herr Skriftställaren hade beslutat i väntan på att sömnen skulle övermanna honom, att bygga lite på den nya byggnationen. Nu blev ni allt nyfikna!!! Men inget avslöjas än!
Nu blev det inget byggande och Herr Skriftställare kastades handfast och brutalt ut från SL. Det visade sig att I ett huj blev 50000 SL-are SL-lösa! Massor med simmar hade upphört existera.
Återinträde i SL verkade meningslöst. Endera kom meddelande att man var okänd för SL eller att kontakt med server ej gick att upprätta.
En liten rad begärde konstaterande att felet nog låg på min internetanslutning varför jag uppmanades kontrollera denna????
Undrar om SL har fått finansiärer som i amerikansk dubbelmoraliskk anda gör det svårare att använda SL. Det kan ju befaras att vuxna människor ska bete sig vuxet, och ta ansvar för sina egna handlingar. Detta kan ju vara sedlighetsårande.
Nä, ni SL-operatör återställ SL till gagn för vanliga SL-nyttjare. Skapa en egen plattform för de som vill frottera sig i datatekniska nymodigheter.
Dock har även jag förståelse för schemalagda serviceavbrott, även om jag blir lika överraskad varje gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar