torsdag 25 juni 2009

Hackad Artist omöjligjorde Roslagsfest


Aftonen sänkte sig ovanligt fort över Roslagen igår. Förväntansfulla musiklyssnare samlades i ökande takt i Roslagen igår. Vi hade kommit dit för att i sommarvärmen lyssna till musik och sång av . De alltid lika välkomnande värdparet Bailarin och Edemon hälsade var och en välkommen. Vi informerades om att artisen snart skulle anlända. Han hade pronlem med griefers!
Bestörta och sympatiserande kommentarer hördes från de församlade.
Til slut kom meddelandet som alla befarade, men ingen ville höra. egen avatar hade blivit hackad av illasinnade SL-nyttjare. Ett besvikelsens sorl hördes. Sympatier lämnades inte bara till artisen, utan också till värdparet.
Det är inte trevligt att höra, att det finns personer i SL som ägnar sig åt juvenila supernaiva aktiviteter, som att förstöra för andra. Säker på att en del görs helt oförstående av att det drabbar andra. Man vill bara visa för kompisen att man kan. Andra gör det i rent kriminellasyften, som att kapa en avatar för att kunna komma åt dennes ägodelar i SL, eventuell bankkontonummer. Under de dryga 3 år HerrSkriftsällare vistats i SL har han mött båda soreterna flera gånger, utan att själv blivit drabbad.
Mina sympatier går till Bailarin och Edemon och hoppas detta bakslag, som de eller artisten inte kan lastas för, snart kommer igen med nya events i fager roslagsmiljö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar