lördag 27 juni 2009

RAJRAJ on TOUR Beacon Hotel & Resort


RAJRAJ hade slagit upp sin dansbana vid Beacon Hotel. Nedslag i rajrajmiljön gjordes av en mångfaldig danstlysten skara, ingen nedslagen, all alla upplivade.Lensi och Charlotte som var kvällens värdinnor hälsade all charmant.
De flesta närvarande kastade genast alla hämningar i Beacon Hotels strandvatten.
Begränsningar synes som bortsköljda, dansen förtrollade de närvarande till markbunden fyrbenskontakt och luftburen dansyra. Herr Skriftställare noterade att det fanns de som föredrog att mer eftertänksamt planera sitt inträde på den för kvällen förtrollade dansbanan.
Det stod klart tidigt att dansbanan smittats av den magiska skönheten som Cha och Charlotte gett det nyrenoverad och ombyggda Beacon Hotel. Dansbanan fylldes efterhand på med än fler glada rajrajare och andra danslystna som lockats avRajrajbossens cyreneliknande välkomstlockrop!

Herr Skriftställare gladde sig över att se sådan myckenhet av dansglädje och vängivande samvaro. Det för den inbitne rajrajaren så nädvändiga kodordet "KUPP" hördes och ökade samvarokänslan i rajrajgruppen. Måhända det även lockade nya rajrajare!
Ibland så lägsnade de dansande av sig för att gå på upptåcktsfärd i den sim som RajRaj gäsatade. Detta gav tillfälligt bättreutrymme för de som stannade kvar ystert dansande. Bara lovord hördes från de återkommande Beacon Hotel-turisterna. Jag är säker att Charlotte sparade och gladdes över dessa lovord.

Nu ska det bekännas...att en plötslig trötthet övermannande HerrSkriftställaren efter hans charmanta partner tvingats återvända till verkligheten. När han åter kom till sans befann han sig utloggade och cyberrymdens gudar ocg gudinnor förvägrade honom återinträde.

För alla de närvarande var kvällen en afton i rajrajdansens tecken som sent ska förblekna i hjärnans vindlande minneskorridorer. All heder och tack sändes till Lensi som ihärdigt och med stilkänsla arrangerar dessa kvällar. All Heder och Tack till Charlotte som i sin magiskt underbara sim lät RajRaj gästa!


Redan i kväll kan Rajrajare fortsätta samvoron då Ormdricka är värd för RAJRAJ on TOUR på en sim nära dig!

1 kommentar:

  1. Tack Tour ! För dina vänliga ord om mig som ordnar detta .. Visserligen är vi fler som har RAJansvar men det har blivit (just nu kan jag tillägga ) mest jag som ordnat o fixat inför Rajet .. Det tar ju lite tid att få ihop det hela med alla IM, datum, notes, bryggor, platser man ska besöka för att se om det går att ha RAJ där .. Jag vill ju så se alla vänners simar så det är ju därför jag håller på ;)
    Nu snart tar RAJ lite sommaruppehålll och efter sommaren är det förhoppningsvis fler som kan hjälpa till ..Huvudsaken är att vi har roligt när vi träffas och att stämningen är hjärtlig ..

    Det blir ju alltså RAJ på Kandis fina brygga den 4/7 kl 22.00 så då är ni alla välkomna igen !

    Ps. Missade ju tyvärr RAJet på Ormdricka ..

    SvaraRadera